MC' Napisano Październik 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2010 Witam, Szukam ostatnio narzędzia, które po wstawieniu zdarzeń dla konkretnej daty i godziny wyświetlało bym mi np. następny tydzień z kalendarza ze wszystkimi zdarzeniami. Dodatkowo chciałbym by coś na kształt KAlarm przy każdym logowaniu informowało mnie o zdarzeniach z dnia następnego. Coś jak goolge calendar ale nie chcę zawierzać temu molochowi wszystkich swoich maili z banku, od lekarza, paracy osobistych i w dodatku jeszcze żeby byli na bieżąco z moim planem aha no i przecież tel też mam od nich Na razie znalazłem KOrganizer. Czy możecie polecić jakiś inny software o takiej funkcjonalności? Z góry dzięki za wskazówki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Październik 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2010 * EssentialPIM (przez wine) wyświetla bardzo ładne podsumowanie, wystarczy dodać do autostartu. screenshots + 500 innych http://www.google.pl/search?q=linux+organizer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8xxa_FC Napisano Październik 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2010 ja lubię evolution - ale to kombajn (poczta z kilku kont, zadania, notatki, kalendarz). jak preferujesz rzeczy małe, a specjalizowane, to nie polecam. a! w evolution zadania oglądasz sobie ręcznie (ale możliwości filtrowania, sortowania ma nawet za duże, jak na moje potrzeby), natomiast w przypadku terminów kalendarzowych możesz też ustawić m.in. przypominanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Październik 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2010 Prawdę mówiąc taki program jest poszukiwany bardziej niż św. Graal. Przeorałem wszelkie programiki jak: osmo, gtg, chandler itd. ale to wszystko jest nie to. Potrzebne jest świeże podejście do organizacji i planowania informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hello_world Napisano Październik 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2010 Jest też fajny dodatek do thunderbirda, Lightning. Korzystam, korzystają z niego ludzie w firmie i przeszedł kilka aktualizacji thunderbirda (łącznie tej najpoważniejszej z 2 na 3) i sprawuje sie świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Październik 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2010 Ale to jest nadal dodatek do wielkiego kombajnu. Nie ma autonomicznych programów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoleKK Napisano Październik 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2010 Sunbird: http://www.mozilla.org/projects/calendar/sunbird/ czyli wymieniony Lightning, tylko jako niezalezny program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi