stapil99 Napisano Październik 29, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2010 Witam, poszukuje naprawdę mocnego hostingu, będę prowadził rozbudowany sklep internetowy i nie mam czasu na testowanie jakiś zwykłych serwerów. Potrzebuje czegoś dobrego co da rade udzwignąć ten sklep. Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dither Napisano Październik 29, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2010 Każdy dedykowany serwer da rade udźwignąć sklep internetowy (Magento czy Presta) - chyba, że mówimy o ruchu rzędu 3000 request/s, wtedy trzeba posiadać rozbudowaną infrastrukturę składającą się z klastrów, ale wtedy to miałbyś sztab ludzi, którzy by się na tym znali. Jeśli się nie znasz na administracji serwera to dolicz koszta dobrego administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolper Napisano Listopad 2, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2010 Powiem Ci tak, ja używam już długi czas serwerów biznes-host.pl i jestem naprawde zadowolony. Serwer bardzo stabilny, radzi sobie ze wszystkimi obciazeniami. Osobiscie POLECAM ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Listopad 6, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2010 http://www.hetzner.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Listopad 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2010 http://www.hetzner.de/ Większość naszych serwerów stoi właśnie w Falkenstein i faktycznie ciężko maintainera nie polecać. Ale zwykły sklep online można postawić praktycznie wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi