DAREK WL. Napisano Listopad 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2010 Proszę o zrozumienie i poradę ; na windows użyłem programu windows live mesh aby 2 moje kompy widziały się wzajemnie i bym mógł kopiować pliki pomiędzy nimi . Na linuksach ; F 14 i SUSE 11.3 mam zainstalowany pakiet NFS Co jeszcze trzeba zrobić by po kliknięciu na okienko "sieć" było widać drugiego kompa ? Z góry dzięki za pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Listopad 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2010 Nie będzie to widoczne w "Sieć" ale jako zwykły katalog. Info tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysio Napisano Czerwiec 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2011 Albo uruchom sobie FTP, ja mam i z perspektywy czasu chwalę sobie to rozwiązanie, jest elastyczniejsze bo działa ze "wszystkąd".Chyba że maszyna jest za ANT-em, ale i na to jest sposób - przekierujesz porty na routerze i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi