luksky Napisano Listopad 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2004 Kledzy taki problemik, ktory poki co nie daje mi spać. Nagle ni stąd ni zowąd podczas uruchamiania GNOME, kiedy sie wyswietla plansza tytułowa FEDORA CORE 2 i na dole pokazuja się ikonki co po kolei ładuje przy pierwszej ikonce ŁADOWANIE MENEDŻERA GRAFICZNEGO METACITY wszystko sie zatrzymuje, cisza, trzeba odczekac ok 3 minut i potem leci dalej. w KDE jest wszystko OK, tylko znowu pod KDE nie ma NVIDII (?) i dźwięk się kaszani. Wcześniej za wiele nie zmieniałem, znaczy się kompletnie nic nie zmianiałem poza schematem na domyślny Red Hat, co robiłem wczesniej kilkanascie razy i nie sądze aby to miało jakikolwiek wpływ. Może mi ktoś szepnąc słowko co może się sypć albo gdzie konkretnie szukać loga? wiem, że we VAR ale konkretniej? ewidentnie cos sie w GNOME pokaszaniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Listopad 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2004 Może to jest coś podobnego do tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luksky Napisano Listopad 21, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2004 u mnie na brak NVIDII w KDE pomogło przeinstalowanie, ale z dźwiękiem są znaczy sie były dalej jaja. Znalazłem najlepszy z możliwych scenariuszy używam GNOME to KDE poleciało do krainy wiecznych łowów a w GNOMIE pomogło wywalenie ustawienia aby zapamietywał ostatnią sesję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi