ExtK Napisano Styczeń 29, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2011 Zainstalowałem Fedorę 14 (tylko system bazowy) i doinstalowałem serwer Xów, Gnome i GDM. Problem w tym, że GDM nie wstaje na starcie (runlevel 3). Dodanie wpisu do /etc/inittab nie pomaga. Jaki skrypt wywołuje /etc/X11/prefdm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 29, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2011 [...] GDM nie wstaje na starcie (runlevel 3).Bo na tym poziomie nie jest uruchamiana w ogóle grafika. GDM uruchamia się dopiero na poziomie 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ExtK Napisano Styczeń 29, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2011 Oułł, ale niedopatrzenie z mojej strony. A tak swoją drogą to wiesz jaki skrypt/usługa wywołuje /etc/X11/prefdm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 29, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2011 A tak swoją drogą to wiesz jaki skrypt/usługa wywołuje /etc/X11/prefdm? /etc/init/prefdm.conf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi