kanusek Napisano Luty 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2011 Hej Wszystkim jestem nowym urzytkownikiem ferdorki . Chcialem sie zapytac czy jest jakis program do pokazywania pracy procesora , ramu i temperatury i pracy dyskow . Z Gory Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neometal Napisano Luty 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2011 Hej Wszystkim jestem nowym urzytkownikiem ferdorki . Chcialem sie zapytac czy jest jakis program do pokazywania pracy procesora , ramu i temperatury i pracy dyskow . Z Gory Dziekuje Z konsolowych: Proc + ram - top i htop w konsoli. Polecam ten drugi. Temperatura - lm_sensors Dyski: iostat, iotop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zet Napisano Luty 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2011 hddtemp - odczyt temperatury dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3k_PL Napisano Luty 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2011 A graficzny wg. mnie niezbędny w Gnome to aplet "Monitor systemu" -> Prawym na góry panel-> dodaj do panelu -> Monitor systemu. Dodatkowo gkrellm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zigit Napisano Luty 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2011 Conky Dla początkujących bywa trudny w konfiguracji, ale jeśli się załapie co i jak, to efekty mogą być piorunujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Luty 4, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2011 I plugin do FF lub czegokolwiek tam uzywasz do sprawdzania pisowni... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi