3k_PL Napisano Luty 8, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2011 Od kilku dni próbuję się dobić na stronę kadu.net i brak odpowiedzi. Już nawet nie ma jej nawet w wyszukiwaniu googla. Wie ktoś może co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 8, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2011 http://linuxnews.pl/kadu-0-6-6-beta-15-brak-serwerow-nie-jest-zadna-przeszkoda/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3k_PL Napisano Luty 8, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2011 Dzięki serdeczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Luty 8, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2011 Heh nawet miałem o to pytać ale znalazłem odpowiedź właśnie tam, gdzie Raven wskazuje Co nie zmienia faktu, że się zląkłem jak po paru dniach ciągle było tak samo (bo jeden dzień to może tylko awaria i nie należy panikować, ale kilka dni...) ... Momencik oznacza to, że jestem dwie bety do tyłu =_= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi