NVM Napisano Luty 11, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2011 Witam, taki problem tylko raczej ja mogłem zrobić Zmieniłem hasło logowania do systemu (zwykłego użytkownika), po czym wszystko zatwierdziło i jest ok. Restart systemu - używam zmienionego hasła i nic - Fedora tego nie łapie, albo ja wcześniej pisałem z błędami tyle, że nie wiem jakimi O_o Da radę w jakiś sposób dorwać się do tego? Chociażby przez roota i zmienić sobie hasło? Jeżeli tak, proszę o porady, będę kontent Pzdr, NVM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Luty 11, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2011 No tak, logujesz się na roota z konsoli i zmieniasz używając: 'passwd twój_user' samo passwd zmieni hasło dla aktualnie zalogowanego (czyli pewnie roota) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 11, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2011 Włącz [Caps-lock] i sprawdź. Może wpisałeś nowe hasło po przypadkowym naciśnięciu tego klawisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NVM Napisano Luty 11, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2011 WalDo: Bralem pod uwage ta opcje Zaraz spróbuje to co podal morsik. Edit: Zadzialalo! Dzieki bardzo, morsik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Luty 14, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2011 Prosze bardzo (-; I w ogóle gratuluje, ze zrozumiales co napisalem. Jak tak teraz to czytam, to sam troche tego nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi