Deathbullet Napisano Marzec 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2011 Witam.Problem polega na tym jak się połączyć tym modemem ADU-635WA dodam że mam pakiet ORANGE FREE PRO na windowsie działa czyta też polecenie lsusb modem ale (_niewiem_ → nie wiem) ORT co i jak network managerem próbowałem żadnego efektu dodam że mam FEDORE 14 LIVE KDE na dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Marzec 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2011 http://forum.ubuntu.pl/showthread.php?t=115428 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deathbullet Napisano Marzec 3, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2011 http://forum.ubuntu.pl/showthread.php?t=115428 kurczę MAĆ JAPIERDOLE [za przeproszeniem] prosiłem o stery i nie chodzi mi tu o CDMA nie odpala mi się kurczę HSDPA .- 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Marzec 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2011 Nie widziałem ani słowa "proszę", ani "stery". Właściwie nie wiadomo o co Ci chodzi. Minimum kultury może i rozgarnięcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Marzec 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2011 kurczę MAĆ JAPIERDOLE [za przeproszeniem] prosiłem o stery i nie chodzi mi tu o CDMA nie odpala mi się kurczę HSDPA .- Nikt tu tu ziomek nie jest po to żeby ci usługiwać a jak masz jakieś obiekcje to zacznij najpierw używać mózgu i precyzuj może pytania. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deathbullet Napisano Marzec 4, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2011 Nikt tu tu ziomek nie jest po to żeby ci usługiwać a jak masz jakieś obiekcje to zacznij najpierw używać mózgu i precyzuj może pytania. Ok.Sory jestem problematyczny to wiem.Myślałem że Fedora nie będzie miała problemów.Atu Kaprys są i to bardzo duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi