hostilit Napisano Kwiecień 12, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2011 Witam, chciałbym poznać wasze opinie na temat firm które świadczą usługi hostingowi są jakieś które moglibyście szczególnie polecić bądź odradzić? Dzięki za wszelkie info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Kwiecień 13, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2011 Ja mam hosting w ovh.pl, była u nich taka promocja 2 lata za free i póki co nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dajman Napisano Kwiecień 28, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2011 (edytowane) Troche zalezy, do czego chce sie taki hosting, ale ogólnie wedlug mnie firma biznes-host.pl jest calkiem dobra ma szybkie i sprawne serwery i nigdy nie mialem z nimi problemu, ale w sumie nie wiem tez co oferuje konkurencja. Edytowane Kwiecień 29, 2011 przez Sorror Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andarin Napisano Maj 13, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2011 (edytowane) Jesli chodzi o sprawdzony przeze mnie to piggyshare.com. Duze pliki, duzo miejsca, szybki transfer a i dla wyjadaczy mozliwosc zarobku Edytowane Maj 15, 2011 przez Sorror Wyrzucony link z refem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Maj 13, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2011 @up spamer. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andarin Napisano Maj 15, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2011 @up spammer2 Nie masz co ciekawego napisać tylko nabijasz sobie posty głupimi komentarzami? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hello_world Napisano Maj 15, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2011 Ja mam na webhost.pl i też nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElemenT Napisano Czerwiec 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2011 Mam konto na www.hostname.pl i działa super bo na NGINX. Mało jest hostingów na tym serwerze WWW, większość na wolnym Apachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Czerwiec 9, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2011 Polecam ovh.pl. Za 200-300zł można mieć fajny serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roza89 Napisano Kwiecień 3, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Nie wiem czy znacie firme quicksnake.pl . Jest to czeska ekipa hostingowa, ktora swoje doswiadczenie i mozliwosci przerzuca na nasz grunt. Niby jest to operator hostu jakich u nas wiele. Jednak dysponuja pewnym przykuwajacym uwage atutem. Swoim klientom proponuja zrobienie strony za darmo. Wystarczy ze kupisz u nich pakiet standard za 40 zl i juz mozesz sobie zamowic strone pod walsne wymogi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredos Napisano Kwiecień 30, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Ja używam hostingu w linuxpl.com i nie ma co do nich żadnych uwag. Ceny nie są za duże i wszystko bangla jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferdu Napisano Lipiec 19, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2013 Hekko. Konto za 7 dyszek, domena PL w cenie i 6 serwisów na koncie - wszystko śmiga, nie zauważyłem żadnych padów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Sierpień 9, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2013 Odkopaliście temat z przed 2 lat... a pierwszy odkopujący post spamerski jest. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi