slabypingwin Napisano Maj 13, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2011 Gdy pokaże mi się okno logowania w Scientific linux 6 to nie działa klawiatura, system ten tak jakby się wieszał , gdyż wiatrak chłodzący w laptopie pracuje w takim momencie na wysokich obrotach . Wygląda to tak jak na dołączonym obrazku ; Uploaded with ImageShack.us Stery Ati zainstalowałem w wersji pobranej ze strony Ati ponieważ dla tej dystrybucji nie ma pakietu "kmod-catalyst" w jego repozytoriach . Proszę o pomoc ; jak "odwiesić" klawiaturę w oknie logowania w Scientific Linux 6 Dzięki za wszelkie porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Maj 14, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2011 Stery Ati zainstalowałem w wersji pobranej ze strony Ati ponieważ dla tej dystrybucji nie ma pakietu "kmod-catalyst" w jego repozytoriach . Ale nawet nie chciało Ci się szukać! Zobacz: http://tinyurl.com/3snqekk jest taki pakiet tylko się poprostu inaczej nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi