wall Napisano Maj 18, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2011 Witam Po zainstalowaniu Fedory 14 na VirtualBox'ie (v4.0.8) i po aktualizacjach wyskakuje mi komunikat o awarii pakietu kernel. Polecenie: not_applicable Przyczyna: at arch/x86/kernel/apic/apic.c:1238 setup_local_APIC+0x1bc/0x290() Myslalem, ze cos zepsulem kiedy instalowalem system wiec zrobilem to jeszcze raz jednak problem pozostal. Jako, ze jestem zielony w obsludze linuxów prosilbym o lopatologiczne wskazówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Maj 18, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2011 Ten blad pojawia sie na wirtualkach, ale na razie nikt nie wie dlaczego. Twoja Fedora to wersja na 64 bit? Masz procek AMD? Które iso dokladnie sciagnales? Poszperam, bo rzeczywiscie ten plik zmienil sie nieco przez kilka ostatnich wersji kernela, ale na razie ciezko znalezc informacje. || || Szkoda, bo wydawalo mi sie, ze mam jakis trop. V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wall Napisano Maj 18, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2011 Procesor Intela E5200, a co do iso to Fedora-14-i386-DVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi