Ilmarinen Napisano Maj 28, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 28, 2011 Cześć. Jestem nowym użytkownikiem, zarówno na forum, jak i nowym użytkownikiem Fedory. Wczoraj zainstalowałem wersję z KDE. Wszystko super sobie już ustawiłem, ale brakuje mi Kadu w wersji 0.9.x. Poprzednio użytkowałem Ubuntu długi czas, ale chciałem postawić system z LVM i luksem, a to Fedora ma w standardzie, więc wybór padł na Fedorę właśnie. Do tego rpm'y zawsze wydawały mi się logiczniejsze od debów ;-) No ale żeby nie tworzyć flame'a, mam pytanko o Kadu: Na oficjalnej stronie Kadu niestety brak paczek dla Fedory. Czy jest gdzieś repo z Kadu w nowej wersji dla Fedory ? Albo chociaż paczka ? Z góry dziękuję :-) pozdr, I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Maj 28, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 28, 2011 Jeszcze chyba nikt dla 15 paczki nie zrobił, ale zawsze możesz ściągnąć paczkę z Kadu dla F14. Też powinna działać. http://koji.fedoraproject.org/koji/packageinfo?packageID=2180 A jak wyjdzie Kadu dla 15 to wtedy yum sam ci zamieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilmarinen Napisano Maj 28, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 28, 2011 Hehe, dziękuję za błyskawiczną odpowiedź :-) Owszem, paczka pobrana, zainstalowana i działa :-) pozdr, I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemal Napisano Czerwiec 18, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2011 Jak by ktos potrzebowal to zbudowalem Kadu 0.9.2 dla F15 na podstawie speca z koji. Paczki mozna pobrac tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NSLW Napisano Czerwiec 25, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2011 Jak by ktoś potrzebował to zbudowałem Kadu 0.9.2 dla F15 na podstawie speca z koji. Paczki można pobrać tutaj. Dzięki. Na podstawie twojego src.rpm zbudowałem paczkę dla wersji 32 bitowej. Jeżeli chcesz możesz ją umieścić na swoim serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi