k0nficjusz Napisano Czerwiec 7, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2011 Witam, Postawiłem F15 na laptopie (lenovo y530) i mam problem z wprowadzeniem systemu w stan uśpienia oraz hibernacji. W momencie gdy system jest wprowadzony w któryś z tych stanów zawiesza się. Jedynie wyłączenie zasilania pomaga. Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Może jakieś konkretne logi pomogły by analizie, rozwiązaniu problemu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 7, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2011 Poszukaj na forum, bo chyba podobny temat się niedawno przewijał. Nie dam głowy, że dotyczył F15, może wcześniejszej F14, ale być może naprowadzi Cię na rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BelHeI Napisano Czerwiec 17, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2011 Ostatnim tematem, ktory wspominal o problemach z uspieniem, byl moim: http://forum.fedora.pl/index.php?/topic/24121-f15-problem-z-wybudzaniem-laptopa-z-stanu-uspienia/page__p__149738__fromsearch__1#entry149738 Jak widac, problem nadal nie zostal rozwiazany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k0nficjusz Napisano Czerwiec 17, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2011 Niestety mi też nie pomogło, a szkoda jeden problem mniej. Nie pozostaje nic innego jak szukać dalej i kombinować samemu. Propozycje rozwiązania problemu nadal mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Czerwiec 17, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2011 Poczytaj tu: http://dug.net.pl/tekst/111/suspend___problemy_z_acpi_na_przykladzie_asus_k52jr/ Może coś Ci się z tego przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi