sokar620 Napisano Lipiec 14, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 14, 2011 Na pewno instalowałeś ? rpm -Uvh http://rpms.famillecollet.com/remi-release-14.rpm Jeśli jest z tym jakiś problem, to zawsze możesz ściągnąć paczkę, otworzyć RPM-a np. w krusaderze i ręcznie skopiować remi.repo. Co do źródła to problemów z nim nigdy nie było, zresztą używasz Firefoxa już jakiś czas i chyba działa poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farbaa Napisano Lipiec 14, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 14, 2011 Cześć sokar620. Podczas ściągania xulrunnera i firefoxa zaznaczyłem po prostu opcję mówiącą o wykorzystaniu menadżera pakietów. To wszystko. Wykorzystałem stronę, którą podałeś mi w Twoim poście #9. Owszem firefox działa poprawnie. Pisząc nt. źródła, miałem na myśli aspekt bezpieczeństwa. Wiesz, dodatkowy, szkodliwy kod itd. Dlatego zastanawiam się nad powrotem do wersji 3.6.x dostępnego w repo Fedory, ale... Mozilla poważnie myśli nad datą statusu EOL dla tej wersji. Sierpień jest chyba najbardziej prawdopodobnym miesiącem. Więcej informacji można znaleźć tutaj - Mozilla may end security updates for Firefox 3.6. At least one more update, set for mid-August, is promised.The update, to be pegged 3.6.19, will be released alongside Firefox 6 when the latter ships on Aug. 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Lipiec 16, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2011 Ja tam używam tego repozytorium bez obaw. Może pomoże Ci fakt, że autor robi też masę paczek dla Fedory - link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi