ipsimus Napisano Sierpień 17, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2011 W pracy mam za zadanie ustawić serwer lokalny. Jestem początkującym użytkownikiem Fedory. Jak na razie mam fedore 14 na moim komputerze i skonfigurowałem jako klient. Do konfiguracji użyłem Samby. Wszystko działa poprawnie. Ale nie za bardzo wiem jak zabrać się za serwer. Funkcje serwera: >serwer plików ftp >strona internetowa na wewnętrznym adresie IP, która jest zarządzana przez program. >w przypadku internetu prawdopodobnie jest klientem.(musze sprawdzić) W znalezionych materiałach czytam a całkowitych początkach, albo stawiany jestem w środku sytuacji. Mile widziane jest również nakierowanie do materiałów z którymi musiałbym się zapoznać, aby rozumieć to co mam zrobić. Chętnie widziałbym w odpowiedziach opisanie krok po kroku od czego muszę zacząć. Jeżeli są potrzebne jakieś dodatkowe dane to postaram się uzupełnić, gdy tylko mnie ktoś o tym powiadomi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Sierpień 17, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2011 Web Server i FTP na http://www.howtoforge.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi