greenape Napisano Wrzesień 9, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2011 Używam keyboardu jak sterownika midi poprzez interfejs usb-midi. Czy zna ktoś program, który mógłby być kontrolowany przez midi, w którym samemu można by było ustalać częstotliwości (tony) dla klawiszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Wrzesień 10, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2011 Huh... częstotliwości? Wątpię. Chociaż możesz próbować użyć syntezatora Yoshimi żeby uzyskać taki efekt (wiedza z alikwotów wymagana ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Wrzesień 10, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2011 Dobrym programem do tego celu może teć być Zynaddsubfx . Tylko wcześniej musisz zainstalować i uruchomić serwer dźwięku JACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Wrzesień 10, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2011 @slabypingwin: własnie to napisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenape Napisano Wrzesień 14, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2011 Dzięki bardzo. W Yoshimi są takie opcje jak chciałem. Z Zynaddsubfx już korzystałem, ale nie widziałem takich funkcji. Znalazłem jeszcze jeden program do tego celu: fishnpitch, ale jeszcze go nie sprawdziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi