Goadanek Napisano Listopad 9, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2011 Po napisaniu artykułu i przeniesieniu go do kategorii, dalej istnieje powiązanie z moim brudnopisem. Może mi ktoś krok po kroku napisać jak rozłączyć to powiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 9, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2011 A w jaki sposób przenosiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goadanek Napisano Listopad 9, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2011 A w jaki sposób przenosiłeś? dni W brudnopisie, nacisnąłem przenieś, podałem tytuł artykułu i przeniosłem Potem grzebałem w google i w pomocy wiki, jedyne co wygrzebałem, to w pomocy: lub użyć zakładki "przenieś". Zawartość Twojego brudnopisu zostanie przeniesiona do nowej lokalizacji, a w kodzie brudnopisu powstanie linijka przekierowująca, którą powinieneś usunąć. No i za cholerę nie wiem jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 9, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2011 No i za cholerę nie wiem jak to zrobić Co zrobić? Nacisnąłeś zakładkę "przenieś" czy nie? Klikasz, podajesz tytuł artykułu i tyle. A w brudnopisie - zgodnie z tekstem w "pomocy" - zostaje link do przeniesionego artykułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goadanek Napisano Listopad 9, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2011 Co zrobic? Nacisnales zakladke "przenies" czy nie? Klikasz, podajesz tytul artykulu i tyle. A w brudnopisie - zgodnie z tekstem w "pomocy" - zostaje link do przeniesionego artykulu. Tak, tylko w brudnopisie dalej widze mój artykul, zmiana artykulu w brudnopisie powoduje zmiane w artykule. Czegos pewnie w tym wszystkim nie rozumiem i stad to pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 9, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2011 Wersja "obrazkowa". Testowy brudnopis miałem skasowany, więc musiałem go odtworzyć z historii - ten krok zapewne możesz pominąć. http://dl.dropbox.com/u/3137486/test-0001.mpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goadanek Napisano Listopad 9, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2011 Wersja "obrazkowa". Testowy brudnopis miałem skasowany, więc musiałem go odtworzyć z historii - ten krok zapewne możesz pominąć. http://dl.dropbox.com/u/3137486/test-0001.mpeg Podziękował... jak spojrzałem na filmik, to światło padło na mój pusty łeb.. U siebie patrzyłem i nie widziałem... Jeszcze raz dziękuję. Film do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi