JanuszWo Napisano Grudzień 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2011 Witam! Po upgrade z fedory 14 na 16 mój kontact, który jest pocztą, czytnikiem rss, news,kalendarzem zachowuje się nieprzewidywanie, sypie jakimiś ostrzeżeniami, gdy jest odpalony z konsoli. Jak wykasować wszystkie ustawienia kontact i kmail, knode, calendar itp. Wykasowałem foldery z .kde a skrzynki pocztowe ustawienia usenetu dalej są. Co mam skasować, aby ustawić wszystko na nowo? Dzięki z góry za odpowiedzi - JanuszWo A jak skasować ustawienia kde i wszystko sobie na nowo poustawiać? Bo też jakoś dziwnie się zachowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Grudzień 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2011 Ustawienia akonadi (chyba o to chodzi) są w katalogu ~/.config/akonadi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszWo Napisano Grudzień 9, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2011 Witam! Z tym katalogiem akonadi - nie pomyślałbym, że to jest poza kde. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi