Gość Robert Napisano Styczeń 25, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2012 Witam wzsystkich! Na swojej fedorze 16 zainstalowałem sobie virtualbox-a + moduł do kernela + dkms. Virtualbox działał poprawnie, natomiast stała sie rzecz dla mnie dziwna - po ponownym uruchomieniu komputera nie wstały X-y. Wszystko wróciło do normy dopiero jak odinstalowałem wszystkie pakiety związane z virtualboxem. O co może chodzić i jak temu zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 25, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2012 A nie bylo po drodze jakies innej aktualizacji? Masz aktualizacje automatyczne (PackageKit) wylaczone? Sprawdz koncówke pliku /var/log/yum.log. Warto zajrzec do logu X-ów (/var/log/Xorg.0.log - nie pamietam dokladnie czy maly czy duzy X, moga byc cyfry inne niz 0). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portals Napisano Luty 20, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2012 Jesli masz takie problemy to moze skorzystaj z wbudowanego KVM tez bardzo przystepna wizualizacja(oprócz grafiki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi