miflex Napisano Luty 19, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2012 Witam, Czy w Fedorze Core 7 istneje odpalenie serwera IMAP dla postfixa? Jest odpalony Postfix z Davecot-em i mam pytanie czy istnieje taka możliwość. Jeśli tak to proszę o jakieś rady bo jestem w tych sprawach początkujący. Miflex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miflex Napisano Luty 28, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2012 Bardzo sie zawiodlem na wszystkich uzytkownikach tego forum. Nikt mi nie pomógl, nie odpisal. Jakby tredowaty napisal i wszyscy panicznie sie boja. Poradzilem sobie z tym problemem, choc jestem poczatkujacym. Chyba sie wypisze bo jak nie ma zadnej odpowiedzi to cos jest nie tak ze strony wszystkich uzytkowników. Miflex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 28, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2012 [...] cos jest nie tak ze strony wszystkich uzytkowników.A moze jednak z Toba jest cos nie tak? Czego sie spodziewales? Co ludzie mieli Ci napisac? "Nie, niestety nie wiem jak CI pomóc" albo "Sorki, ale FC7 mialem 6 lat temu i nie pamietam"?Jedziesz na systemie 9 wydan wstecz (przypomne, bo moze nie wiesz, ze mammy juz F16) i jeszcze czujesz sie zawiedziony na wszystkich, tredowaty itp? Ogarnij sie. Dziecko jestes? Ile masz lat? 12? 13? Czasem z problemami na znacznie nowszych i lepiej pamietanych wersjach nie mozna sobie poradzic. Chyba sie wypisze [...]Krzyzyk na droge. Pamietam, ze jak bylem w przedszkolu to od czasu do czasu tez ktos "szedl w swiat" jak sie obrazil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miflex Napisano Luty 28, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2012 A moze jednak z Toba jest cos nie tak? Czego sie spodziewales? Co ludzie mieli Ci napisac? "Nie, niestety nie wiem jak CI pomóc" albo "Sorki, ale FC7 mialem 6 lat temu i nie pamietam"? Jedziesz na systemie 9 wydan wstecz (przypomne, bo moze nie wiesz, ze mammy juz F16) i jeszcze czujesz sie zawiedziony na wszystkich, tredowaty itp? Ogarnij sie. Dziecko jestes? Ile masz lat? 12? 13? Czasem z problemami na znacznie nowszych i lepiej pamietanych wersjach nie mozna sobie poradzic. Krzyzyk na droge. Pamietam, ze jak bylem w przedszkolu to od czasu do czasu tez ktos "szedl w swiat" jak sie obrazil Myslalem, ze jest to "forum fedory" i nie ma róznicy jaka wersja. Ale chyba sie pomylilem, bo jezeli ja mam zapytanie i pisze, ze mam FC7 to chyba na ogólnym pellnodostepnym "Forum" ktos by mi odpisal co kolwiek, anie glucha cisza. A po drugie to nie jestem dziecko. I mam prawo byc zawiedziony, jezeli pisze o jakims problemie a nikt na tym forum nie potrafi co kolwiek napisac. FC16 a FC7 to chyba az sie nie róznia w mojej kwestii, jezeli poczytalem, popytalem sie bardziej kompetentnych uzytkowników za granica (wiekszosc mialo FC14 FC15) i mi pomogli. Chwala im za to i to forum umywa sie do forum zagranicznych dotyczacych Fedory, CentOS i Redhata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 28, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2012 Myslalem, ze jest to "forum fedory" i nie ma róznicy jaka wersja. Rozumowanie w tej czesci poprawne. Ale twoje pytanie (wytluszczone) brzmialo Czy w Fedorze Core 7 istneje odpalenie serwera IMAP dla postfixa?Pomijam egzotyczna skladnie tego zdania, ale pytales dokladnie o odpalenie na F7 i prawdopodobnie nikt z odwiedzajacych to forum nie mial doswiadczen z IMAP na F7. Trzeba bylo pytac o IMAP, bez podkreslania, o która wersje systemu chodzi. Na niezrecznie postawione pytanie nie spodziewaj sie madrej odpowiedzi, nikt Ci w myslach nie czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miflex Napisano Luty 28, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2012 Rozumowanie w tej czesci poprawne. Ale twoje pytanie (wytluszczone) brzmialo Pomijam egzotyczna skladnie tego zdania, ale pytales dokladnie o odpalenie na F7 i prawdopodobnie nikt z odwiedzajacych to forum nie mial doswiadczen z IMAP na F7. Trzeba bylo pytac o IMAP, bez podkreslania, o która wersje systemu chodzi. Na niezrecznie postawione pytanie nie spodziewaj sie madrej odpowiedzi, nikt Ci w myslach nie czyta. ZENUJACA JEST ROZMOWA Z TOBA WALDO. NIC MI NIE POZOSTAJE JAK WYPISAC SIE Z TEGO FORUM, BO JEST ZALOSNE. ZYCZE MILEJ PRACY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi