JanuszWo Napisano Marzec 10, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2012 Witam! Nie chce mi się połączyć skype. Po dłuuugim czasie łączenia pisze, że nie może nawiązać połączenia p2p. Ktoś coś wie? Znajomym na windows działa. Ostatnio miałem kompunikat, że na mojej wersji skype nie mogę łączyć konferencji (jakiś czas temu, na tej samej wersji mogłem) teraz to. Dlaczego? Pozdrawiam - JanuszWo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Marzec 10, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2012 Tez mi nie dziala. Rano bylo ok. Moze to wlasnie koniec wsparcia wersji dla Linuksa EDIT: Znalazlem na necie, ze usuniecie .Skype z katalogu domowego moze pomóc i faktycznie pomoglo, zalogowalo poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8xxa_FC Napisano Marzec 11, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2012 a i owszem, dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszWo Napisano Marzec 11, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2012 Od rana działa mi skype bez kasowania .Skype Nie wiem, co myśleć. Dzięki za reakcje - JanuszWo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi