Damien Napisano Kwiecień 22, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Mam pytanie odnośnie sterowników do tej karty - czy jest możliwość zainstalowania jej zamkniętych sterowników na najnowszej Fedorze? Niedawno próbowałem zainstalować je na stabilnej gałęzi Debiana, ale okazało się, że system ma nowszy kernel niż jest wymagany i niestety się nie udało. Czy z Fedorą będzie tak samo? Chciałbym wykorzystać możliwości tej karty (wiem, że to jest słaba karta, ale chcę z niej wyciągnąć jak najwięcej), a chyba w otwartych sterownikach tak się nie da. No chyba, że się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Kwiecień 22, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Z Fedora bedzie tak samo, zbyt nowe jadro, xorg. Zostaja tylko otwarte sterowniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damien Napisano Kwiecień 22, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Szkoda. ;/ A na tych otwartych pewnie bedzie dzialac wolno, prawda? Jest tam chociaz akceleracja 3D? Mam nadzieje, ze za niedlugo nabede jakis nowy sprzet - przynajmniej wiem, ze mam sie ogladac za Nvidia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Kwiecień 22, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Jest akceleracja, działa to dość sprawnie, ale przy pierwszej okazji zamieniłem podobną do Twojej kartę na Nvidię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi