butek Napisano Listopad 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2004 Mam prośbę Czym słuchać radia przez internet Pod Windowsem był Winamp A tu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolly444 Napisano Listopad 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2004 Czym słuchać radia przez internet Pod Windowsem był Winamp A tu ? Tu wystarczy Mozilla i wtyczka do niej z mplayera i każde radio leci. he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Listopad 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2004 Wszystkie radia, które chodziły pod WinAMPem chodzą też pod XMMS. Wypróbuj XMMS. (_acha_ → aha) ORT - i jak miałeś jakieś ulubione skórki z klasycznego WinAMPa to w XMMS też chodzą - wystarczy że ściągniesz je do katalogu /usr/share/xmms/Skins i zmienisz rozszerzenie z WSZ na ZIP. Siema i powodzenia. Jak czegoś jeszcze nie wiesz wal jak w dym Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butek Napisano Listopad 29, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 Dobra xmms jest , ale jak znaleźć stacje radiowe Słuchanie radia zet i podobnych za pomocą mozilli + wtyczka mplayera chodzi ale w Winampie 5 były odjazdowe radiostacje i na tym mi najbardziej zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Listopad 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2004 w Winampie 5 były odjazdowe radiostacje i na tym mi najbardziej zależy No to chyba możesz znaleźć te stacje, podejrzewam, że one istnieją niezależnie od Winampa. Ja używam np.: tej stronki pod Operą i jak jestem w Windowsie to mi te stacje grają w Winampie, a ponieważ przeważnie jestem w Fedorze to mi grają w xmms-ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek Napisano Grudzień 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2004 Witam, piszecie wtyczka do mozilli z mplayera.. hmm..szczerze mowiac juz jeden wieczor zawalilem na szukaniu owej wtyczki. Moze ktos poda jej nazwe to sobie wygooglam...bo po haslach wtyczka i mplayer za chiny ludowe dojsc nie moge. Bede zobowiazany i z gory dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Grudzień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 Moze ktos poda jej nazwe to sobie wygooglam... http://mplayerplug-in.sourceforge.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi