_solid Napisano Listopad 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 Witam serdecznie. Mam malutkie pytanko -> Ile obrazów [iso] jest potrzebnych do postawienia fedory w opcji personal desktop. z różnych powodów wszystkich iso ściągać nie mogę/nie chce, chce narazie sie w systemie rozejrzeć się. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manxx_hunter Napisano Listopad 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 Witam, wszystko zależy od pakietów jakie chcesz zainstalować. Wypalisz pierwsze trzy płytki to wystarczy. POWODZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saddamus Napisano Listopad 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 w MDK wystarczy 1sza płyta i godzina pracy przy urpmi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_solid Napisano Listopad 29, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 Krótko mówiac nie zalezy mi narazie na gimpach, openofficach i reszcie. Potrzebuje tylko wczuc sie w klimat . Krótko mowiąc chodzi mi o 'czysty' system. moze jest jakies zestawienie/lista które pakiety gdzie siedzą?? pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Listopad 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 Bez ściągnięcia i wypalenia niestety nie obejdzie się. Ściągnąć można zaskakująco szybko z SUNSITE.ICM.EDU.PL - u mnie poszło jak burza. Wystarczą 3 płytki żeby mieć system w dowolnej opcji (bez serwerów) Pozdrawiam, Orkan P.S. Nie ma się co rozglądać - system jak miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_solid Napisano Listopad 29, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 Fakt. odpalilem na emulatorze i wyszło, ze potrzeba 3. nie ma wyjscia, na rano moze bedzie . wielkie dzieki. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi