JanuszWo Napisano Czerwiec 15, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Witam! Najpierw działał. Importowałem mu zakładki, czytałem. Nagle... Z konsoli jest taki komunikat: KCrash: Application 'akregator' crashing... KCrash: Attempting to start /usr/libexec/kde4/drkonqi from kdeinit sock_file=/home/aay/.kde/socket-localhost.localdomain/kdeinit4__0 unnamed app(20777): Communication problem with "akregator" , it probably crashed. Error message was: "org.freedesktop.DBus.Error.NoReply" : " "Message did not receive a reply (timeout by message bus)" " Niestety nie znalazłem pomocy. Oczywiście usuwałem wszystkie ustawienia programu. Czy jak usunę pakiet kdepim, to stracę ustawienia progamów, czy zostaną?? Pozdrawiam - JanuszWo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Czerwiec 15, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Ustawienia sa trzymane w katalogu /home i zostana. Co do akregatora, moze cos wiecej jest w abrt, sa tam var_log_messages, core_backtrace itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi