Wizardd Napisano Lipiec 19, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2012 Nie wiem co jest kurde grane , juz od wczoraj sie denerwuje .. z F14 nie mialem tyle problemów .. co zalacze jakis filmik na YT to mi przerywa skrypt i za któryms razem dopiero zaskakuje jak naciskne kontynuj skrypt . w ogóle to juz chyba caly sys sie posypal od momentu kiedy zainstalowalem stery do karty graficznej.. to ledwo chodzi system..-.- juz nawet zdiecia nie chce mi z uploadowac.. http://oi48.tinypic.com/2znwbjb.jpg Fedora 17 Kde 32x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Lipiec 19, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2012 Nie masz zainstalowanych dodatków typu noscript, ghostery, itp? Jeśli chodzi o youtube i html5, to lepiej radzi sobie z nim Goolge-chrome, choćby ze względu na obsługę h.264. Skoro sterowniki działają i masz akcelerację to raczej nie one są tu problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizardd Napisano Lipiec 19, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2012 wlasnie nie mam nic takiego zainstalowanego , sprubujemy z tym google chrome hehe teraz jest git nawet przegladarka nie zcina ani nic plynnie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi