Subaru Napisano Listopad 11, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2012 Witam Zastanawiałem się i kombinowałem nad taką kwestią. Chciałbym nagrać dźwięki wydobywane z syntezatora przez wejście mikrofonu w karcie dźwiękowej na komputer. Wszystko ładnie pięknie, ale chciałbym to zrobić tak, by jednocześnie mi odtwarzało na wyjściu to co gram, bym nie musiał grać "na ślepo" (właściwie to na głucho). Czy jest taka możliwość? Próbowałem trochę szukać, ale powiem szczerze tego akurat pytania nie wiem jak poprawnie zadać w Google, więc trochę nie udało mi się uzyskać rezultatów. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Subaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Listopad 11, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2012 Da sie, musisz tylko odblokowac któres tam wyjscie mikrofonu w mikserze. Ewentualnie jak nagrywasz w Audacity to mozesz to zrobic w tym programie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Listopad 12, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2012 Ah faktycznie pomoglo, w moim przypadku na odtwarzaniu trzeba bylo "odciszyc" (jesli mozna to tak ujac) "Rear Mic" i podglosnic go troche, poskutkowalo Jak zwykle latwe rozwiazania do trudnych problemów, eh Linux stal sie zbyt prosty Chyba faktycznie musze sciagnac Gentoo i chodzby na wirtualnej maszynie, zaczac dlubac przy nim... W kazdym razie bardzo dziekuje za pomoc i pozdrawiam Subaru P.S. - temat mozna zamknac, spróbuje zmienic etykietke na SOLVED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi