Magnum44pl Napisano Grudzień 23, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2012 Witam! Udało się może komuś odpalić Kwin GLES z działającymi efektami pulpitu? Dla mnie normalny Kwin jest za wolny, mimo sprzętu (9800GT, 4GB RAM i Phenom II X6). Podobno ten ma lepszą wydajność. Pytanie, co trzeba doinstalować, żeby działał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Grudzień 23, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2012 yum install kwin-gles Może się przydać http://weits.blogspo...manager-in.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magnum44pl Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2012 Kwin GLES dziala, ale efekty pulpitu juz nie -.- Po prostu sie nie wlaczaja. Czy zna ktos jak to naprawic? Napisane jest, ze nie mozna wlaczyc efektów pulpitu ze wzgledu na problemy techniczne. Ale jakie to juz nie napisal -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ceenezej Napisano Marzec 5, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2013 Ja też mam ten sam problem nie działają mi efekty pulpitu i nie wiem jak to naprawić więc dołączam się do pośby o pomoc w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Marzec 5, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2013 Sprawdź czy akceleracja działa poprawnie: glxinfo | grep render Jaką masz kartę graficzną i zainstalowane sterowniki ? Efekty nie działają zawsze, czy tylko przy Kwin GLES. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi