Kunio Napisano Grudzień 24, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2012 Witam, wczoraj zainstalowałem Fedorę ( nie pierwszy raz ) i pojawił się problem, na starcie gdy włącza się pulpit automatycznie włącza się konsola, przeglądarka i katalog " etc ". Nie wiem o co chodzi, pierwszy raz się z takim czymś spotkałem. Pomożecie mi rozwiązać problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kunio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2012 Dobra,naprawiłem. Troche okrężną i skomplikowaną drogą ale jest dobrze : - usunąłem firstboot - usunąłem sterowniki karty graficznej - założyłem nowego użytkownika - zalogowałem się na swoje poprzednie konto - usunąłem użytkownika i po sprawie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 24, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2012 A wystarczylo wejsc w programy uruchamiane przy starcie i odznaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kunio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2012 robilem tak ale nie dzialalo xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi