callou Napisano Luty 2, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2013 aaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
callou Napisano Luty 2, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2013 Chciałbym zgłosić problem działania forum... Nie udało mi się dodać poprawnego posta: POSSIBLE ATACK coś tam, takie info, to bez sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Luty 2, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2013 Pewnie efekt wczorajszych zmian. Prosze o szczegoly, to poprawimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 5, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2013 Ja przez 3-4 ostatnie dni (chyba od soboty rano) widziałem ten komunikat "WALLF - 403 possible attack" przy każdej próbie wejścia na forum Portalu nie sprawdzałem, wiki była dostępna. [EDIT] Obecnie po wejściu w edycję posta i kliknięciu "zapisz zmiany" nadal pozostaję w trybie edycji posta - strona się nie odświeża. Trzeba kliknąć F5 i wtedy jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Luty 5, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2013 Ja przez 3-4 ostatnie dni (chyba od soboty rano) widziałem ten komunikat "WALLF - 403 possible attack" przy każdej próbie wejścia na forum Czy teraz jest już w porządku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 5, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2013 Tak, dzisiaj jest już OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi