piotrekTSW Napisano Marzec 10, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2013 Witam wszystkich użytkownikow fedory. Na swoim laptopie mam zainstalowaną fedorę 18. Ostatnio podczas ładowania systemu wyskoczył mi emergency mode. Wpisanie samego systemctl default niestety nie pomaga, a mało jest pomocy na temat jak sobie z tym problemem poradzić. Szczerze to nie wiem nawet co jest przyczyną tej sytuacji. Czy konieczne będzie przeinstalowanie systemu czy może jest możliwość jakiegoś raunku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 10, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2013 Pokaż nam logi z ekranu, to będziemy mogli coś więcej powiedzieć. (Shift+PgUP i Shift+PgDn da ci możliwość zobaczenia ekranów, które się 'przewinęły'). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekTSW Napisano Marzec 10, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2013 Problem rozwiązany. Okazało się że jeżeli obok mamy windowsa i go zahibernujemy a nie wyłączymy to linux ma problem ze wstaniem.. Nie wiem czy tak zawsze się dzieje ale w tym przypadku to okazało się powodem. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 10, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2013 Nie wiem czy tak zawsze się dzieje [...]Zawsze o ile przy starcie Linuksa podłączana jest zahibernowana partycja Windows. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi