el_bigos Napisano Grudzień 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2004 szukam i szukam i nic nie mogę znaleźc konkretnego, chodzi mi o to czy da się jakoś skonfigurować (w miarę prosty sposó openvpn abym mógł się połączyć z serwerem vpn, który stoi na windowsie. Chodzi mi jedynie o klienta wiec nie wiem czy potrzebny jest cały openvpn, może jest tylko jakiś klient... pozdrawiam p.s.może być pod fedorkę albo yopera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deather Napisano Grudzień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2004 jak juz podobny watek jest nie bede zakladal nowego ja szukam jak skonfigurowac na fc2 VPN serwer klient to winda (jak mozna to po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_bigos Napisano Grudzień 8, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2004 jeśli dobrze zrozumiałem Twojego posta to chcesz na FC2 postawić serwer vpn, a z windowsa się wdzwaniać na niego, tu masz linka http://rojcanet.pl/~mglej/install/vpn-howto.html jest tu co prawda opis "uniwersalny", ale jak potrafisz instalować ze źródełek to dasz rady pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi