sparky Napisano Marzec 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2004 Przydalby mi sie programik do tworzenia okladek do plyt cd - taki linuksowy odpowiednik np wbudowanego w Nero CoverDesignera. Podstawowa funkcjonalnosc jakiej wymagam to predefiniowne formaty zarowno roznych pudelek cd jak i samej plyty, mozliwosc wpisania tekstu i wstawienia obrazka - i oczywiscie wydruk. Co mozecie polecic w takiej kwestii? sparky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadron Napisano Marzec 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2004 Witam Mam taki programik i sie zwie gLabels prosty i chyba dobry ma sporo szablonow . Mam nadzieje ze tego szukales:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tidnab Napisano Marzec 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2004 Oczywiscie pod Gnome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sparky Napisano Marzec 3, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2004 Oczywiscie pod Gnome Co mnie cieszy:) Ale to i tak nie ma znaczenia jak mniemam - czy sa aplikacje przeznaczone dla KDE ktorych nijak nie mozna pod Gnome odpalic (i vice versa)..?? Mam taki programik i sie zwie gLabels Sciagniete (dla innych zaintersowanych: http://dag.wieers.com/packages/glabels/) Wieczorem przetestuje - ale z opisu juz wiem ze to wlasnie to - dzieki serdeczne! sparky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sparky Napisano Marzec 3, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2004 Apropo okladek mam jeszcze jedno pytanie: czy jest jakas stronka gdzie mozna sciagnac pliki bedace okladkami dystybucji linuksa? Np Fedora - sciagnalem iso, nagralem - mam 3 cd w pudelkach - chcialbym by te pudelka mialy profesjonalnie wygladajace okladki , tak samo naklejki na plytach. profesjonalnie wygladajace=takie jak boxowe wersje wiem ze mozna sobie samemu wstawic logo, jakiegos jpg z pingwinem i bedzie to jakos wygladalo, ale skoro sa www z okladkami do filmow to moze sa i do linuksow sparky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2004 Okładki masz np. tu oraz tu. Jednak nie ma tam okładek dla Fedory :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi