Ro-X Napisano Styczeń 11, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 tak niestety na 1 plytce kde i gnome sie nie miesci ale z doswiadczenia ci yopera odradzam bo mocno niedopracowany jest. (_napewno_ → na pewno) ORT lepszym wyjsciem bedzie vidalinux ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrix Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 tak niestety na 1 plytce kde i gnome sie nie miesci ale z doswiadczenia ci yopera odradzam bo mocno niedopracowany jest. (_napewno_ → na pewno) ORT lepszym wyjsciem bedzie vidalinux ;] no vidalinux też mam na płycie ale zostaje przy FC3 wcześniej byl Slackware... ale konczymy z tym offtopem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berkof Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 tak niestety na 1 plytce kde i gnome sie nie miesci ale z doswiadczenia ci yopera odradzam bo mocno niedopracowany jest. (_napewno_ → na pewno) ORT lepszym wyjsciem bedzie vidalinux ;] no vidalinux też mam na płycie ale zostaje przy FC3 wcześniej byl Slackware... ale konczymy z tym offtopem Slack się nie spodobał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrix Napisano Styczeń 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2005 tak niestety na 1 plytce kde i gnome sie nie miesci ale z doswiadczenia ci yopera odradzam bo mocno niedopracowany jest. (_napewno_ → na pewno) ORT lepszym wyjsciem bedzie vidalinux ;] no vidalinux też mam na płycie ale zostaje przy FC3 wcześniej byl Slackware... ale konczymy z tym offtopem Slack się nie spodobał? Spodobał się tylko że płytki gdzieś się zgubiły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi