markon Napisano Sierpień 20, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2013 Witam, mam już wgrany windows 8. mam uefi. Jak mam wgrać fedorę, żeby wszystko chodziło i żby zachować windowsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateczek Napisano Sierpień 20, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2013 Mam ten sam problem, tyle że ja nawet zbotować fedory nie mogę ale jak coś wymyślę to dam znać Windowsa zawsze potem można doinstalować od podstaw pozbywając się tych badziewnych recorvery. (tylko trzeba mieć dostemp do niezmodyfikowanej płyty z windowsem) W większości laptopów jak zmienisz rozkład partycji to i tak recorvery staje się bezużyteczne (przetestowane na lenovo) Tak dzielnie wywiązują się z umowy o dostarczenie instalki systemu (dostarczają bezużyteczny badziew i tyle) Chodzi mi o to, że firmy dają obrazy systemu który staje się nieprzydatny w momencie ruszenia partycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi