Gość Napisano Marzec 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2004 Testował ktoś połączenie photoshopa + wine? Mi niestety się wiesza przy rozpakowywaniu plików, tam gdzie jest splashscreen na 99% procentach. Może jakieś pomysły?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sparky Napisano Marzec 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2004 testowalem -> tez mi sie na splashscreenie wysypuje.... sparky ale po co komu photoshop jak mamy Gimpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Marzec 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2004 (...)ale po co komu photoshop jak mamy Gimpa no właśnie ?? :roll: --- ja osobiście nie odpalałem Photoshopa pod Linem ale z tego co mi wiadomo, będzie na ten temat w następnym linux+ ---> http://www.lpmagazine.org/pl/modules/news/....php?storyid=27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tidnab Napisano Marzec 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2004 Podobno mozna odpalic ale tylko w komercyjnej wersji wine. Ale Gimp 2.0 juz jest calkiem calkiem tylko nie ma jeszcze stabilnej wersji. Ponadto polecam Sodipodi program do grafiki wektorowej oraz grafiki na potrzeby stron www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2004 no ja (_ściągnołem_ → ściągnąłem) ORT nawet winex i dalej nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sparky Napisano Marzec 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2004 no ja (_ściągnołem_ → ściągnąłem) ORT nawet winex i dalej nic podrzuc link. podobno winex ma wieksza skutecznosc w obsludze windowsowych gierek niz wine. nie moge np przez wine zagraz sobie w diablo (jedynke) - zaczyna sie demo - potem wymaga cd . a cd JEST zamontowane w stacji..... podobnie chyba z need for speed bylo.... sparky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2004 http://www003.portalis.it/115/downloadwinex321.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sparky Napisano Marzec 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2004 dzieki bardzo. zawsze mi mowiono z winex jest komercyjne (=platne)..... hmmm... pobawie sie wieczorkiem :roll: sparky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2004 Ponieważ w Fedorze standardowo włączone są Prelink i Exec-Shield, mogą występować problemy (informacja tutaj, akapit Prelink and Exec-Shield). Najprawdopodobniej to samo dotyczy "zwykłego" Wine. No cóż, trzeba dokonać ciężkiego wyboru - szybszy i bezpieczniejszy system albo możliwość uruchomienia paru windowsowych aplikacji. Ja bym lepiej tego jednak nie wyłączał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2004 Hmm... wiesz, ale nie po to rezygnuję z windowsa, żeby do niego wracać do photoshopa.... Ten program jest dla mnie BARDZO ważny. Dopóki nie odpalę PS`a pod linuxem dopóty windows nie zniknie z mego dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2004 Według tego screena Photoshop powinien chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2004 http://linux.tfm.ro/bb/viewtopic.php?t=97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2004 No i udało się komuś? Bo mi nie bardzo... Jeżeli tak to bardzo proszę, żeby napisał co po kolei robił... Qrde, wypadało by się w końcu zarejstrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2004 No i kolejny link z serii da się: http://matfizy.info/pliki/zrzut-ps.jpg Tylko jak? Przy instalce zatrzymuje mi się i mam na środku instalatora tylko pionowy pasek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2004 O ile się domyślam instalujesz photoshopa 7.x lub 8.x Trial. Więc jeśli jeszcze masz windowsa uruchom instalację PS. Kiedy się rozpakuje nie zamykaj instalatora tylko wejdź, o ile mnie pamięć nie myli do x:/programfiles/PhotoShop install, lub coś w tym stylu. Kopiujesz, już rozpakowane pliki do jakiegoś tam katalogu. Ewentualnie te pliki mogą być w x/windows/temp, jednak nie pamiętam. Wtedy włączasz Linuksa i odpalasz rozpakowaną instalkę. Powinna chodzić pięknie. Jeśli ci nie będzie chodziło, zostało komercyjne narzędzie CrossOver Office. U mnie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi