loloo Napisano Lipiec 15, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2014 Witam, posiadam fedorę 19, chciałbym postawić hotspot wifi na swoim netbooku. Włączam w ustawieniach "Użyj jako hotspot" i moje pytanko ja mogę zmienić ustawienia? Chodzi mi np. o nazwę hotspota, hasło i szyfrowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Lipiec 15, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2014 Tu masz wszystko ładnie wyjaśnione: https://ask.fedoraproject.org/en/question/40383/how-to-create-and-configure-a-hotspot-in-fedora-20/ Jednak zacznij od tego czy twoja karta w ogóle wspiera ap-mode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew Napisano Lipiec 16, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2014 Bez problemu można wszystko ustawić w NetworkManager. Zależy Ci tylko na AP czy też udostępnianiu netu przez wifi (połączenie wspóldzielone)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doodzio Napisano Listopad 11, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2014 Odswierze mam KDE. fedora 20Pod Win wszytsko dziala.Tutaj mecze sie bo w najlepszym wypadku pisze na pasku ustanawianie adresu sieciowego.sieci nie widacP.SUdalo sie.Klikalem bezprzewodowe zamiast bezprzewodowe shared i dlatego byla kicha.Teraz biore sie za zabezpieczeniaCzemu nie dziala tryb A a dziala b i g ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi