Mr. Bean Napisano Listopad 22, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2014 Cześć, wczoraj zainstarowałem sobie Fedorę 20 z KDE. Wszystko działa OK, oprócz jednej rzeczy. Otóż problem jest taki: instaluję jakiś program np. gparted, ale nie widzę go w menu. Dopiero po ponownym uruchomieniu środowiska wszystko jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Listopad 22, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2014 W sumie sam się zmagam z tym problemem odkąd tylko używam KDE4, ale już się zdążyłem do tego przyzwyczaić(wystarczy poczekać chwilę). Zrobiłem jednak mały research na necie i znalazłem coś takiego do wymuszenia aktualizacji bazy programów przez KDE: $ kbuildsycoca4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Bean Napisano Listopad 23, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2014 OK, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi