Breathe Napisano Styczeń 10, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2015 Hej, od wczoraj mam nowego laptopa Lenovo z510 z Windowsem 7 i jak w typowych ustawieniach mam ustawione, że puknięcie/puknięcia w dowolny fragment płytki otwierają (np. stronę, folder). Osobiście nienawidzę tego i chciałam to przestawić, by foldery, czy też strony otwierały się po normalnym kliknięciu/kliknięciach w przycisk na dole touchpada, tzn. by puknięcia w płytkę dotykową nie otwierały niczego, komputer na nie nie reagował. I tu pojawia się mój problem, ponieważ ustawienia są zablokowane. Konkretnie wyświetla mi się taki widok: http://images68.fotosik.pl/509/4296ba0eabc6ace5.png Czy da się coś z tym zrobić? Dodam, że sterowniki są aktualne, próbowałam je nawet przeinstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 10, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2015 Ależ złotko kochane... To nie to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breathe Napisano Styczeń 10, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2015 To gdzie powinnam napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krvtz Napisano Styczeń 10, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2015 Haha, padłem Zachowanie touchpada możesz zmienić w tym miejscu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 11, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2015 To gdzie powinnam napisać?Może na jakimś forum zajmującym się Windows? Jak widać nie załapałaś, że tutaj piszemy o Linuksie w szczególności o jednej konkretnej dystrybucji o nazwie Fedora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breathe Napisano Styczeń 13, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2015 Hahaha... ok, teraz rozumiem ten śmiech przez łzy. Mam nadzieję, że poprawiłam chociaż komuś humor Dzięki za poprawkę. Przyznam szczerze, że nigdy nie słyszałam o Fedorze, stąd mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi