arek20w Napisano Lipiec 26, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2015 Witam Jestem nowy na forum i proszę o wyrozumiałoćś Widziałem że podobne tematy ja mój pojawiały się na forum ale przyznam się, że nie mogę się narazie odnaleźć w tym wszystkim co i jak Moje doświadczenie z linuksem zakończyło się na Ubuntu i w tym systemi instalcja orpogramamowania była trochę łątwiejsza, ale człowiek uczy się cały życie i teraz przyszedł czas na fedora Bardzo podoba mi się srodowkisko Gnome a w ubuntu jak zminiało się srodowisko na inne niż Unity to już to nie chodziło tak jak powinno Z tego co wyczytałem to Fedora ma nowsze pakiety i jest jezcze bezpieczniejsza A teraz problem Pewnie błąchy ale zainstalowałe Java i nawet w terminalu po wydaniu komendy widnieje że java ejst zainstalowana. Czytałem że trzeba zrobić dowiażanie żeby była widczna w dodatkach w firefoks Jak to zrobić ?? bo wcześniejsze komendy które znalazłem nic nie dawały Poprawadzi ktoś po kroku co i jak zrobić ??????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Lipiec 26, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2015 Zobacz http://wiki.fedora.pl/wiki/Instalacja_Sun_Java_JRE,_JDK#Plugin_do_przegl.C4.85darki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek20w Napisano Lipiec 26, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2015 nie kumam tego Niby ten generator coś tam zrobił a przy nastepnym skrypcie error lub nie ma takiego pliku Żebym mógł zrobić to dowiazanie to musiałby ktoś mnie za rękę poprawadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Lipiec 26, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2015 System 64-bitowy: ln -s /usr/java/jre1.8.0_51/lib/amd64/libnpjp2.so /usr/lib64/mozilla/plugins/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek20w Napisano Lipiec 27, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2015 nic nie dało ciągle w dodatkach nie widać java ale ok Narazie i tak jest mi nie potrzebna Dziękuję wszystkim za pomoc Będę miał więcej czasu to wrócę do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi