Jump to content

Fajna Fedora 22 A Luci Bardzo Kłopotliwe.

slabypingwin
 Share

Recommended Posts

KOTEK PRZY FEDORZE 22

Nawet mojemu kotkowi spodobała się chyba dxziś zainstalowana na PC-cie FEDORA 22 

Ale chyba nie spodobało mu się zainstalowane na repeaterze LUCI - graficzna wersja OPENWRT ;

KOT I REPEATER

Proszę jeśli można was tutaj na tym forum o pomoc w skonfigurowaniu LUCI na repeaterze TP LINK 850 RE ;

Napisałem posty na ten temat na innych forach ale nic mi nie pomogli  :(  :wacko:

Widoczny na fotce z kotkiem repeater tp linka pracuje w trybie UNIWERSAL REPEATER nie ma w nim opcji typu "client+ap" czy

wisp+ap. Nie ma też trybu WDS . Konfiguracja repeatera wifi na fabrycznym firmware polega na wskazaniu mu głownego domowego 

routera z którym ma on współpracować i to działa .

A po zainstalowaniu LUCI domyślnym interfejsem LAN jest sam repeater  .

Również w ustawieniach NETWORK - WIFI na samym początku jest sam repeater który jest "master" 

Gdy się da  w LUCI opcję  SCAN to po chwili znajduje główny domowy router ale gdy się zaznaczy wtedy opcję "save i apply " to wyświetla przez chwilę 

kółko z napisam APPLYING CHANGES - po czym znika całkowicie panel konfiguracyjny w oknie przeglądarki i znika SSID który rozgłasza repeater .

Jaki ja popełniam błąd przy konfigurowaniu linuksa LUCI na repeaterze tp link 850 re że repeater jakby "znika " 

Z góry dzięki za wszelkie porady .