slabypingwin Posted August 15, 2015 Report Share Posted August 15, 2015 KOTEK PRZY FEDORZE 22 Nawet mojemu kotkowi spodobała się chyba dxziś zainstalowana na PC-cie FEDORA 22 Ale chyba nie spodobało mu się zainstalowane na repeaterze LUCI - graficzna wersja OPENWRT ; KOT I REPEATER Proszę jeśli można was tutaj na tym forum o pomoc w skonfigurowaniu LUCI na repeaterze TP LINK 850 RE ; Napisałem posty na ten temat na innych forach ale nic mi nie pomogli Widoczny na fotce z kotkiem repeater tp linka pracuje w trybie UNIWERSAL REPEATER nie ma w nim opcji typu "client+ap" czy wisp+ap. Nie ma też trybu WDS . Konfiguracja repeatera wifi na fabrycznym firmware polega na wskazaniu mu głownego domowego routera z którym ma on współpracować i to działa . A po zainstalowaniu LUCI domyślnym interfejsem LAN jest sam repeater . Również w ustawieniach NETWORK - WIFI na samym początku jest sam repeater który jest "master" Gdy się da w LUCI opcję SCAN to po chwili znajduje główny domowy router ale gdy się zaznaczy wtedy opcję "save i apply " to wyświetla przez chwilę kółko z napisam APPLYING CHANGES - po czym znika całkowicie panel konfiguracyjny w oknie przeglądarki i znika SSID który rozgłasza repeater . Jaki ja popełniam błąd przy konfigurowaniu linuksa LUCI na repeaterze tp link 850 re że repeater jakby "znika " Z góry dzięki za wszelkie porady . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts