Starsky Napisano Grudzień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2004 Zainstalowalem nie dawno fedora core i mam taki problem, z internetem lacze sie przez modem kablowy, chcialem skonfigurowac takie polaczenie w fedorze, ale okazlao sie ze system nie wykryl karty sieciowej. Nie wiem jak ja skonfigurowac. W menu network configuration dodaje nowy sprzet ale nie moge wybrac mojego modelu bo nie ma go na liscie (mam Karte Realtek8029AS), na stronie producenta niby sa sterowniki do mojej karty ale w formie exe`ca i nie wiem jaki je zainstalowac w (_linuxie_ → Linuksie) ORT. Nie wiem tez co mam wypelnic w polach MEM IO IO1 IO2 DMA0 DMA1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzarek1 Napisano Grudzień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2004 ja odpalilem realteka tylko ze radiowego przez ndiswrappera, czyli przez przekompilowanie sterow z XP. jak to dokladnie zrobic dla twojej karty juz nie wiem, ale poszukaj na google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Grudzień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2004 Nie chcę Cię martwić ale ja też używam sieciówki na Realteku i nie miałem najmniejszych problemów z jej ustawieniem. Może masz coś nie tak z sieciówką?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi