JoleKK Napisano Luty 21, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2016 Jest ktoś (poza mną), kto korzysta z tandemu jak w temacie? Generalnie wszystko działa, poza jednym wkurzającym problemem. Nie pojawiają się żadne przyciski sterujące na odtwarzanym materiale, a co za tym idzie nie można regulować poziomu głosu (to pikuś) i ustawić fullscreen (to akurat bardzo przeszkadza). Dwuklikiem również nie da się powiększyć ekranu. Na Windowsie oczywiście jest ok. Jeśli ktoś używa i mu działa w 100%, chętnie poznam ustawienia. A może ktoś ma pomysł gdzie szukać problemu? Googla zjechałem w szerz i wzdłuż, więc albo źle precyzuję zapytanie, albo mam problem, którego nie ma nikt inny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Luty 22, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2016 Spróbuj użyć może użyć inna wersję Silverlighta. Pipelight ma możliwość wyboru wersji. Mi to pomagało w przypadku problemów z niektórymi serwisami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi