roback Napisano Grudzień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2004 Odrobina humoru na dobranoc/dzień dobry: http://www.microsoft.com/poland/windowsser...ania/zotel.mspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saddamus Napisano Grudzień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2004 najlepszą formą obrony jest atak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Grudzień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 Odrobina humoru na dobranoc/dzień dobry: http://www.microsoft.com/poland/windowsser...ania/zotel.mspx Szczególnie dobrze do tego pasuje komentarz z 7thguard: http://7thguard.net/comments.php?sect=show...23&subcomm_id=0 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Grudzień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 pffff, według tego artykułu to: jak instalujesz (_linuxa_ → Linuksa) ORT za free to musisz dac 1000zl informatykowi i jak cos sie zepsuje lub chcesz cos zmienic to kolejna 100 zeby to naprawil a windowsa instalujesz za 3000zl (bo ofice +xp dla firm to 2000 itd..) informatyk konfiguruje go za darmo wiec to 1000zl odpada, a jak cos sie zepsuje to wysylasz e-maila do windowsa i oni Ci to naprawia, wiec kolejna osczednosc 100 taaaaaa hmm a i zapomnialbym, ze przy linuksie mial tak duzy ruch w interesie ze musialby zatrudnic dodatkowa osobe, na windowsie pracuje sie wolniej jest mniej zamowien i ta kolejna osoba nie jest konieczna P.S. odwiedzilem strone tej firmy, hmmm, widac ze facetowi bylo zal paru zlotych by dac jakiemus studentowi zeby zrobil porzadna strone i zrobil cos takiego co sie zlewa, ma brzydkie kolory, czcionki, teskty w firefoxie na siebie nachodza a calosc robiona w ...Microsoft FrontPage 6.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano Grudzień 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2004 W ogole ta firma ma niezla siedzibe (to mi troche przypomina laznie publiczna). Gostek najwyrazniej potrzebowal wymiany informatyka a nie systemu, napisania jednej aplikajci dla firmy zaciagnelo by troche kaski, ale mialby gwarancje ze nie stanie sie takie cos jak...... Oj, dostalem kolejne zawiadomienie ze blaster wkradl sie do nowo zainstalowanych okien u kolezanki, ma to tez swoje dobre strony ( juz pedze slodziutka! ). Tak na serio, pamietacie historie z lotniskiem co sie przesiadlo na windowsa? Chyba zaczne sprawdzac oprogramowanie Lotu zanim wybiore sie na bahamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 (edytowane) Nie mozna mowic ze windows jest zly. Do dzieki nie mu tyle osob ma komputery i dzieciaki moga sie podniecac ze nauczyly sie klikac myszka . A tak (_wogle_ → w ogóle) ORT to najsmieszniejsze w tych informacjach o (_linuxie_ → Linuksie) ORT jest to ze micorsoft zaczal pisac (_linuxa_ → Linuksa) ORT. Ale nazwa okropna- microsoft linux. A ceny wogule bym nie zgadl ok 400 $ bodajrze /edit/ Nie wytrzymałem -- musiałem pokolorować To będzie moje nowe hobby ;-) gajownik Edytowane Styczeń 30, 2005 przez gajownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2005 /edit/ Nie wytrzymałem -- musiałem pokolorować To będzie moje nowe hobby ;-) gajownik Jestem za . To chyba najbardziej wkurzający błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano Luty 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2005 nie kolorój błenduw, karzdy morze siem pomylić ;] odbiegajac od tematu, znalazlem perelki polskiej ortografii na tej stronce: http://mportal.pl/humor/debile-humor.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Luty 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2005 nie kolorój błenduw, karzdy morze siem pomylić ;] ...i każdy może je poprawić. Bez przesady - to forum czytają też osoby dopiero uczące się ortografii, więc jak zobaczy któryś raz z rzędu tak samo źle napisany wyraz, to będzie tak samo pisał(a). Bynajmniej nie mam zamiaru kolorować jakiejś literówki czy przecinków -- błędy rażące jak najbardziej ]:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Luty 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2005 macie tu tego jeszcze więcej http://www.di.com.pl/n/?lp=8854 fakt faktem microsoft chyba zobaczył że nie jest sam na świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Luty 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2005 Co do main topicu tego wątku to zastanawia mnie to czy ta firma dostała hajs, oprogramowanie, samochod czy cokolwiek od MSchłamu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Luty 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2005 Co do main topicu tego wątku to zastanawia mnie to czy ta firma dostała hajs, oprogramowanie, samochod czy cokolwiek od MSchłamu.. Za darmo na 100% nie gadaliby takich głupot A propaganda jedynie słusznego systemu trwa dalej: http://7thguard.net/news.php?id=4395 Czekam tylko kiedy M$ Polska ogłosi, że win jest lepszy bo w przeciwieństwie do wolnego oprogramowania jest szybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Luty 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2005 ...i każdy może je poprawić. Bez przesady - to forum czytają też osoby dopiero uczące się ortografii, więc jak zobaczy któryś raz z rzędu tak samo źle napisany wyraz, to będzie tak samo pisał(a). w ogóle to moja pięta achilessowa, pokornie podziekuje bo sam dopiero ucze się poprawnej polszczyzny i może czegoś się wkońcu naucze . Co do nie uczciwej konkurencji microsoft to jedynym problemem dla nas, (_urzytkownik_ → użytkownik) ORTów jest dostęp do sterowników. Nich Gates wysyła te swoje maila, wiele osób ma już tego dość i nie zrezygnuje z (_linuxa_ → Linuksa) ORT chodźby im ktoś skrzynke zapchał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi