Foox15 Napisano Grudzień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2004 O ile mi wiadomo to Po wyświetleniu komunikatu Power dowwn komputer powiniem sie wyłaczyć. A moje Fedora Core 3 wyświetla komunikat acpi_power_off called . Co jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
de la crua Napisano Grudzień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2004 O ile mi wiadomo to Po wyświetleniu komunikatu Power dowwn komputer powiniem sie wyłaczyć. A moje Fedora Core 3 wyświetla komunikat acpi_power_off called . Co jest nie tak? podaj kernelowi w grub.conf opcje acpi=off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foox15 Napisano Grudzień 14, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 (_sprubuje_ → spróbuję) ORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 To acpi=off wcale nie musi zadziałać. Sporo o tym sie pisze. Przejrzyj linux.com.pl/forum w części "Red Hat i Fedora" Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi_ww Napisano Grudzień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2004 tez mialem ten problem, ustapil po skompilowania jadra 2.6.10 sciagnietego z www.kernel.org. Zeby sie poprawnie skompilowalo dobrze jest wgrac .config ze starego jadra fedory 2.6.9. to rozwiazanie ma ta zalete ze nie trzeba wylaczac acpi i wszystko dziala, pewnie w jadrze 2.6.8 i 2.6.9 byl jakis bug. pzdr ww Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foolish Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 Dodanie do grub.config nie działa. Nie ma innego sposobu na załatwienie tej sprawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 Zaktualizować system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foolish Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 Ale to potrwa z dwa dni. Jak to przynajmniej wyłaczyć, a po akualizacji włacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Styczeń 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2005 Ale to potrwa z dwa dni. To zaktualizuj sam kernel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi