Sahin Napisano Styczeń 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2005 Okiej ale co znaczy Fedora :?: http://en.wikipedia.org/wiki/Fedora_%28hat%29 A to wersja dla nie znających angielskiego http://pl.wikipedia.org/wiki/Fedora_(kapelusz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano Styczeń 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2005 To już było i nie wróci więcej ... był nawet przerabiany na tym forum, ale odzew był dokładnie taki sam. Odgrzebaliście co już zginęło bardzo dawno. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maya Napisano Styczeń 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2005 Może i było ale nie chciało mi się kopać. Dlategos dzięx i pozdro. Fedora zainstalowana - idę po kapelusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrix Napisano Styczeń 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2005 Kiedyś też załowalem ze Redhat zmienia na Fedore pytanie czemu ?? Red Hat to taka znane distro ale teraz już wiem i nie żałuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Styczeń 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2005 Podobno pojawił sięszatański pomysł, aby pisać jakieś petycje Red Hat'a z prośbą o zmianę nazwy Fedory na Red Hat Linux. Moim zdaniem pomysł chybiony, przybiesie Fedorce więcej szkody niż pożytku. Co o tym sądzicie? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: A może dowiemy się SKĄD ten pomysł Szczerze wątpię w to - nie zmienia się nazwy marki zdobywającej powodzenie u potencjalnych userów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sothoth Napisano Marzec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2005 Mi tam sie Fedora Core podoba, ale gorzej jak ktoś mówi samo Fedora... Samo mi jakoś nie odpowiada... Ciekaw jestem dlaczego nazwę zmieniono na Fedora Core zamiast np. na BlueHat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2005 Bez sensu odgrzebywać taki temat po trzech miechach, ale jak już to... mnie się własnie podoba bardziej samo FEDORA niż FEDORA CORE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Marzec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2005 Witam!! I dożuce coś od siebie. Szczerze mówiąc mi to zajedno jak to się nazywa, fedora, redhat, czy jakoś tam indziej. Fakt że już się do niej przyzwyczaiłem i niech tak zostanie. Wydaj mi się , że zmiana nazwy na fefora nie jest głupie, w końcu ile tych red hatów można mieć, każdy z tyśącem dopiskuów typu standard expert itp. A tak mamy fedorke i wsparcie red hata i jest chyba dobrze. Apropo jeszcze nazwy to chyba też wole Fedora niż Fedora Core, troszke za długa a i tak wie każdy o co chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2005 fedora ma swój sens... a dla mnie to moze sie nazywac noname Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Marzec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2005 Ciekaw jestem dlaczego nazwę zmieniono na Fedora Core zamiast np. na BlueHat Skąd Fedora? Fedora jest to kapelusz z takim specyficznym paskiem. Jak ta dziewczyna tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2005 Ciekaw jestem dlaczego nazwę zmieniono na Fedora Core zamiast np. na BlueHat Skąd Fedora? Fedora jest to kapelusz z takim specyficznym paskiem. Jak ta dziewczyna tutaj: Często bywasz na stronie z kapeluszami czy tylko tak o znalazłeś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2005 Już wiem jaką ksywkę ma ta dziewczyna :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Marzec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2005 Często bywasz na stronie z kapeluszami czy tylko tak o znalazłeś question.gif tongue.gif poprostu skorzystalem sie z google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2005 Już wiem jaką ksywkę ma ta dziewczyna :-) Może coś więcej ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Marzec 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2005 Jej pseudonim to zapewne Fedora Core -- chociaż core (kor, korek, dałn, itp) może się dziwnie kojarzyć... hihi nie ma co debatować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi