mallo Napisano Marzec 7, 2019 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2019 Dzień dobry wszystkim, Próbuje zainstalować NordVPN na swoim systemie Fedora 29 według poradnika TUTAJ. Niestety problem pojawia się, już na samym początku po tym jak ściągnąłem paczkę wpisuje: sudo yum install ./nordvpn-release_1.0.0_all.deb otrzymuje: No match for argument: ./nordvpn-release_1.0.0_all.deb Error: Unable to find a match potem powinienem wpisać: sudo yum install nordvpn ; ale pisze, że nie znajduje nordvpn Niestety utknąłem i nie wiem jak to rozwiązać i będę wdzięczny za porady. Dodam, że jestem początkującym użytkownikiem linuxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Marzec 7, 2019 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2019 Próbujesz zainstalować pakiet z Debiana/Ubuntu na Fedorze to nie będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallo Napisano Marzec 7, 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2019 aaa to ma sens, dzięki za odpowiedź, czyli muszę zrobić to przez OpenVPN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi