procomrz_wr Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 Prosze o pomoc - przy wysyłaniu poczty na outlook-u pokazuje mi sie komunikat RELAY ACCESS DENIED. Co mam zrobić? Pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 Na Outlook'u? Na MS Outlook'u ?? Ty wysyłasz do MS czy wysyłając korzystasz z MS Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
procomrz_wr Napisano Grudzień 14, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 Jak wysyłam MS outlook-iem pojawia się RELAY ACCESS DENIED Jakiś problem z SMTP tylko nie wiem jaki. Z serwera mi wiadomości wychodza i przychodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 Według mnie to trochę dziwne używać MS Outlook pod linuksem, jest tyle dobrych programów pocztowych dla linuksa a ty używasz Outlooka??? Czym go uruchamiasz Wine ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 No właśnie Myślałem, że coś nie tak rozumiem. Takie mnóstwo ślicznych i funkcjonalnych klientów i PIMów pod linuksa Nie, nie będę.... No nie, nie wytrzymam... będę złośliwy DOBRZE CI TAK procomrz_wr !! A tak serio, to naprawdę zmień klienta. Evolution jest naprawdę zbliżony w obsłudze i na pewno jak będziesz miał problem z jakimś open source'owym softem to ktoś Ci pomoże. Z MS, czy jak piszą niektórzy z M$ to raczej nie na to forum... eekhem... a może Ty pod windowsem pracujesz? Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
procomrz_wr Napisano Grudzień 14, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 Ludzie!!! Ja używam w firmie windowsa i ms outlooka, a poczta ma byc wysyłana przez moj serwer i wlasnie go konfiguruje... i nie mogę sobie poradzić z postfixem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 Hmmm... dlatego warto na forum napisać ze dwa zdania wiecej zeby uniknac nieporozumienia. Gdybyś tak od razu napisał, że linux, postfix, serwerek, to pewnie już by ktoś Ci pomógł. A tak to diabli wiedzą co masz na myśli. Jest tu paru ludzi dobrych z linuksa, ale jasnowidzów niewielu Powodzenia, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyna Napisano Styczeń 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2007 może chodzi o uwierzytelnianie <hmmm> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonteChristo Napisano Styczeń 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2007 wróżby z fusów zadnych konkretów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi