procomrz_wr Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 Kolejny Problem !!! Wysyłanie poczty na zewnątrz poza wlasną domenę. Mogę wysyłać pocztę w obrębie własnej domeny a na inne adresy nia ma możliwości Pojawia się komunikat: Błąd przy wykonywaniu operacji. Nie powiodło się wykonanie RCPT TO <[email protected]>: Transakcja nie powiodła się. Pomocy !!! Co mam zrobić (postfix) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2004 Jestem cienki z serwerów pocztowych, ale wg. mnie to ma związek z tym komunikatem RELAY ACCESS DENIED z twojego poprzedniego postu. Poszukałbym haseł "open relay" w konteksice konfiguracji postfiksa. (abuse?) Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyna Napisano Styczeń 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2007 może chodzi o uwierzytelnianie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi